PVC STOLARIJA

KARAKTERISTIKE, PREDNOSTI, UŠTEDA ENERGIJE I NOVCA

PVC stolariju odlikuje energetska efikasnost, visok kvalitet, lako održavanje, dugovečnost, i niža cena u odnosu na ostalu stolariju (drvenu, aluminijumsku).

Prozori nam omogućavaju zaštitu od hladnoće, prekomerne toplote, nepovoljnih vremenskih uslova, (kiša, sneg, vetar), buke, provala i obijanja.

U uštedi energije i toplotne izolacije, PVC profili i staklo igraju ključnu ulogu, takođe, izuzetno je bitna kvalitetna ugradnja PVC i ALU stolarije, to je jedan od ključnih faktora za dobru funkcionalnost i dug vek trajanja stolarije.

Sa našim pvc profilima uštedećete i preko 50% na grejanje, a u kombinaciji sa odgovarajućim staklima, taj procenat se uvećava. Zahvaljujući vazdušnim komorama, dihtunzima i profesionalnoj ugradnji, naši prozori imaju dobru termo i zvučnu izolaciju, što je neophodno za smanjenje potrošnje energije, (i za grejanje i za hlađenje unutrašnjeg prostora), a na taj način doprinose i zaštiti životne sredine. Ulaganjem u kvalitetnu stolariju u vašem domu ostvarujte veliku uštedu u potrošnji energije, jer se i do 50% utrošene energije za grejanje, odnosno hlađenje, gubi preko loših prozora i vrata.

Trajnost PVC stolarije u proseku iznosi od 50 pa i do 100 godina. U zavisnosti od sastava komponenti, načina ugradnje i okolne sredine.

PVC je ekološki materijal, koji se 100% reciklira.

Leave a Reply